A kampány lezárult.Állítsuk meg a szakszervezet rombolást és a szószólók megtorlóit aWIPO-nál

Partnerségben a Federation of International Civil Servants' Associations (FICSA), amelynek a WIPO Személyzet Szövetsége is tagja. A FICSA az Egyesül Nemzetek Szövetségében dolgozók szövetségeitnek és szakszervezeteinek konföderációja.

2014 szeptemberében a Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) vezérigazgatója, Francis Gurry kirúgta az Üzemi Tanács elnökét, Moncef Kateb-et, mert az információkat követelt csalásokról, hibákról, visszaélésekről és a személyzet DNS-ének ellopásáról. Gurry most megpróbálja felszámolni az Üzemi Tanácsot, aminek helyébe egy új menedzsmentbarát modellt szeretne állítani.
Garry úgy döntött, hogy felállítja a saját WIPO Üzemi Tanácsát és most készít elő egy jogellenes választást annak érdekében, hogy eltávolítsa a jelenlegi legálisan megválasztott, de a vezetéssel szemben kritikus Üzemi Tanácsot.
Ezzel felszámolná a dolgozók utolsó hangját, amivel előkészítik a rossz vezetői gyakorlatot az Egyesült Nemzetek Szervezete szakosított intézményénél.
Gurry kísérletet tesz arra, hogy elfedje azt a vizsgálati jelentést, amely ránézve kedvezőtlen megállapítások tartalmaz. Ezt követi az Amerikai Kongresszus nyilvános meghallgatása, hasonlóan Sepp Blatterhez, a FIFA korábbi elnökéhez, valamint több két-párti albizottság vezetője levélben szólította fel lemondásra.
Szükségünk van a támogatásodra.
Emeld fel a hangod, hogy megállíthassuk Gurry bejelentők és a törvényesen megválasztott üzemi tanács elleni megtorlását. Követeld, hogy a WIPO tagállamok szólítsák fel Gurryt a lemondásra. A Szervezet tagállamainak, valamint az egész ENSZ-rendszer hitelessége forog kockán.
Az üzenetedet a következõ e-mail címekre továbbítjuk:
gabriel.duque@colombiaomc.ch, fngarambe@minaffet.gov.rw, wojciech.piatkowski@msz.gov.pl, chichiumesi@yahoo.com, s.seth05@mea.gov.in, livia.puscaragiu@romaniaunog.org, shiyuefeng@hotmail.com, kunihiko.fushimi@mofa.go.jp, rodrigo.araujo@itamaraty.gov.br, mulet@un.org, zraad@ohchr.org, freeassembly@ohchr.org, freedex@ohchr.org, defenders@ohchr.org