Colombia: Dropp sanksjoner mot fagforeningsleder!

I partnerskap med Public Services International, en global fagorganisasjon som representerer 20 millioner ansatte som leverer offentlige tjenester

Carlos E. Castañeda Ravelo er leder for fagforeningen SUNET som organiserer 6000 offentlig ansatte i Colombia. SUNET er tilsluttet den colombianske hovedorganisasjonen CUT og er med i den globale organisasjonen PSI.

I 2006 fikk Carlos sparken og ble dømt til ikke å kunne jobbe for det offentlige i ti år. Dette skjedde fordi han offentlig støttet en kandidat fra partiet Polo Democrático Alternativo Party ved senatsvalget. Men han nektes fortsatt arbeid etter mer enn ti år, og har krevd at sanksjonene oppheves.

Den globale fagorganisasjonen Public Services International krever at saken hans må tas opp igjen og beslutningen omstøtes. I det minste må han kunne få jobb i det offentlige igjen etter som det har gått ti år.


Du kan hjelpe! Fyll ut navn og e-postadresse. Klikk deretter på 'Send melding' nederst på siden.

Navn:
[nødvendig]
E-postadresse:
[nødvendig]
Din fagforening/organisasjon:
Landet ditt:
Skriv inn meldingen din her - eller bare bruk standardmeldingen.Hvis du vil motta meldinger om nye kampanjer fra oss, kan du merke av i denne boksen:

Stop spam!
Skriv tallet 3570 her:

Takk!

Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
procurador@procuraduria.gov.co, fcarrilloflorez@gmail.com, rights@world-psi.org