Kampanjen er avsluttet.Indonesia: ICTSI hindrer barn i å gå på skole - stopp angrepene på fagforeningsmedlemmene

I partnerskap med International Transport Workers Federation, en global fagorganisasjon med 690 tilsluttede fagforbund som representerer 4,5 millioner arbeidere fra 153 land

ICTSI - et av verdens største laste- og losseselskaper - hindrer barn i Indonesia i å gå på skole ved å angripe foreldrene for å slåss for en lønn å leve av.

ICTSI undergraver systematisk lønn og arbeidsbetingelser ved havna i Jakarta og tvinger arbeiderne til å jobbe mange overtidstimer for å klare å overleve økonomisk. Medlemmene av fagforeningen FBTPI har blitt nektet å jobbe overtid. Mange er nå ikke i stand til å betale regningene sine, har måttet ta barna ut av skolen og blir kastet ut av hjemmene sine. ICTSI straffer arbeiderne for å stå opp for rettighetene sine.

Alle barn har rett til å gå på skole. Alle arbeidere fortjener et verdig liv. Ingen barn skal bli straffet fordi foreldrene deres står opp for rettighetene sine,

Bli med på å kreve at ICTSI betaler rimelige lønninger og stopper angrepene på fagforeningsmedlemmer og familiene deres!
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
CGonzalez@ICTSI.com, RSalvador@ICTSI.com, aandrade@oja.co.id, aandrade@ICTSI.com, justicefordockers@itf.org.uk