Indonesia: ICTSI hindrer barn i å gå på skole - stopp angrepene på fagforeningsmedlemmene

I partnerskap med International Transport Workers Federation, en global fagorganisasjon med 690 tilsluttede fagforbund som representerer 4,5 millioner arbeidere fra 153 land

ICTSI - et av verdens største laste- og losseselskaper - hindrer barn i Indonesia i å gå på skole ved å angripe foreldrene for å slåss for en lønn å leve av.

ICTSI undergraver systematisk lønn og arbeidsbetingelser ved havna i Jakarta og tvinger arbeiderne til å jobbe mange overtidstimer for å klare å overleve økonomisk. Medlemmene av fagforeningen FBTPI har blitt nektet å jobbe overtid. Mange er nå ikke i stand til å betale regningene sine, har måttet ta barna ut av skolen og blir kastet ut av hjemmene sine. ICTSI straffer arbeiderne for å stå opp for rettighetene sine.

Alle barn har rett til å gå på skole. Alle arbeidere fortjener et verdig liv. Ingen barn skal bli straffet fordi foreldrene deres står opp for rettighetene sine,

Bli med på å kreve at ICTSI betaler rimelige lønninger og stopper angrepene på fagforeningsmedlemmer og familiene deres!


Du kan hjelpe! Fyll ut navn og e-postadresse. Klikk deretter på 'Send melding' nederst på siden.

Navn:
[nødvendig]
E-postadresse:
[nødvendig]
Din fagforening/organisasjon:
Landet ditt:
Skriv inn meldingen din her - eller bare bruk standardmeldingen.Hvis du vil motta meldinger om nye kampanjer fra oss, kan du merke av i denne boksen:

Stop spam!
Skriv tallet 3601 her:

Takk!

Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
CGonzalez@ICTSI.com, RSalvador@ICTSI.com, aandrade@oja.co.id, aandrade@ICTSI.com, justicefordockers@itf.org.uk