A kampány lezárult.Indonézia: Minden gyermeknek iskolába kell járnia – az ICTSI ne támadja a szakszervezeti tagokat

Partnerünk az International Transport Workers Federation, a globális 690 szakszervezetet összefogó szövetség, amelynek 4.5 millió tagja van 153 országban.

Indonéziában gyermekek kénytelenek abbahagyni az iskolát, mert az ICTSI, a világ egyik legjövedelmezőbb kikötői rakodómunkát végző társasága támadja azokat a szakszervezeti tagokat, akik a megélhetést biztosító bérekért küzdenek.
Jakartában a világ legnagyobb hajórakodással foglalkozó nagy vállalatai rendszeresen csökkenti a dolgozók béreit és rontja a munkafeltételeiket. Az FBTPI szakszervezet tagjai elutasítják a társaság által elrendelt túlórát, közülük sokan nem képesek kifizetni a számláikat, ami miatt kénytelenek kivenni a gyerekeiket az iskolából és elveszítik a lakásukat. Minden gyermeknek iskolába kellene járnia. Minden munkás megérdemli a tisztességes életet. Nem szabad a gyermeket azért büntetni, mert a szüleik kiállnak a jogaikért. Csatlakozz hozzánk és követeld az ICTSI-től, hogy fizessen tisztességes béreket és szüntessék be a szakszervezeti tagok és családjuk zaklatását.
Az üzenetedet a következõ e-mail címekre továbbítjuk:
CGonzalez@ICTSI.com, RSalvador@ICTSI.com, aandrade@oja.co.id, aandrade@ICTSI.com, justicefordockers@itf.org.uk