Tämä kampanja on päättynyt.Thaimaa: Olympialaisten 2020 virallinen kumppani Mitsubishi Electric nöyryyttää työntekijöitä

In partnership with IndustriALL which represents 50 million workers in 140 countries in the mining, energy and manufacturing sectors and is a force in global solidarity taking up the fight for better working conditions and trade union rights around the world.

Virallinen vuoden 2020 Olympialaisten ja Paralympialaisten Partneri Tokiossa, Mitsubishi Electric, on sulkenut ammattiliittoon kuuluvia työntekijöitä ulos tehtaaltaan ja kohdentanut heihin halventavaa ja nöyryyttävää kohtelua.

Yritys on lomauttanut 24 ammattiyhdistysjohtajaa tai liiton jäsentä ja pakottanut muita arvostelemaan liittoa sekä osallistumaan nelipäiväiselle "sotilasleirille" oppimaan kuria ja järjestystä ennen heidän työsuhteensa palauttamista.

Huolimatta tälle leirille osallistumisesta 48 työntekijän työsuhde on edelleen palauttamatta.

Mitsubishi pyrkii korvaamaan yleissitovan sopimuksen yksilöllisillä sopimuksilla saadakseen näin hajotettua ammattiliiton, joka on ollut tehtaalla aktiivinen jo 20 vuotta.
Viestisi lähetetään seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:
mcp@mcp.meap.com, uchino.m@mcp.meap.com, sathit.o@mcp.meap.com