Tämä kampanja on päättynyt.Filippiinit: Opettaja-aktivistille tappouhkaus

In partnership with the Education International, a global union federation of 396 associations and unions in 171 countries and territories, representing some 32.5 million educators and support professionals.

Education International, kansainvälinen opettajien ammattijärjestö, on huolissaan opettajien tilanteesta Filippiineillä.

Alliance of Concerned Teachers kertoi äskettäin, että sen jäsenet ja johtajat ovat kokeneet häirintää ja uhkailua ja että pääsihteeriä, Raymond Basiliota, uhattiin tappotuomiolla puhelimessa kesken asiaa käsittelevän lehdistötilaisuuden.

Pääsihteeriä varoitettiin, että mikäli hän ei suostu soittajan vaatimuksiin, hän saa tappajan peräänsä.
Poliisi kieltää tiedot mutta ammattiliiton mukaan poliisi on myös tehnyt laitonta profilointia liiton jäsenille ympäri maata ja rikkonut näin sekä kansallista että kansainvälistä lainsäädäntöä.

Sinä voit auttaa. Lähetä viesti presidentti Rodrigo Dutertelle vaatien hallitusta suojelemaan Raymondia ja muita liittojohtajia, tutkimaan tappouhkaukset ja takaamaan liiton jäsenten yksityisyydensuojan kaikin tavoin. EI (Education International) kiittää saamastaan tuesta.
Viestisi lähetetään seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:
pcc@malacanang.gov.ph, brusselspe@gmail.com, newyork.pm@nypm.org, rights@ei-ie.org