FedEx-TNT: Stopp masseoppsigelsene!


I partnerskap med European Transport Workers' Federation og International Transport Workers' Federation. Den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen (ITF) representerer nær 20 millioner transportarbeidere globalt, mens den europeiske føderasjonen (ETF) representerer vel 5 millioner fra mer enn 200 transportarbeiderforbund i 41 europeiske land.

Transportarbeiderne i FedEx-TNT har jobbet iherdig gjennom hele Covid-19 pandemien. De har transportert viktige varer til sykehus, butikker og hjem til oss privat under vanskelige forhold.

I januar varslet FedEx-TNT at de i stedet for å belønne de ansatte for deres anstrengelser, planlegger å si opp 6300 av dem i år.

Selskapet har prøvd å rettferdiggjøre nedbemanningen med at FedEx skal integreres med TNTs nettverk, men argumentet holder ikke vann.

Mens FedEx-TNT har skrytt av rekordoverskudd i 2020, behandler de sine ansatte som billige bruk-og-kast varer.

Bli med oss og fortell FedEx-TNT at de skal respektere sine ansatte i stedet for å massakrere dem i sin grådighet: Stopp nedbemanningen øyeblikkelig og gjennomfør en ordentlig prosess med fagforeningene og det Europeiske Samarbeidsutvalget.


Du kan hjelpe! Fyll ut navn og e-postadresse. Klikk deretter på 'Send melding' nederst på siden.

Navn:
[nødvendig]
E-postadresse:
[nødvendig]
Din fagforening/organisasjon:
Landet ditt:
Skriv inn meldingen din her - eller bare bruk standardmeldingen.


Stop spam!
Skriv tallet 4761 her:

Takk!


Hvis du vil motta meldinger om nye kampanjer fra oss, kan du merke av i denne boksen:

Yes:
No:Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
kreddington@fedex.com, jaap.haasnoot@fedex.com, etfeurope@gmail.com