Kampanjen er avsluttet.FedEx-TNT: Stopp masseoppsigelsene!


I partnerskap med European Transport Workers' Federation og International Transport Workers' Federation. Den Internasjonale Transportarbeiderføderasjonen (ITF) representerer nær 20 millioner transportarbeidere globalt, mens den europeiske føderasjonen (ETF) representerer vel 5 millioner fra mer enn 200 transportarbeiderforbund i 41 europeiske land.

Transportarbeiderne i FedEx-TNT har jobbet iherdig gjennom hele Covid-19 pandemien. De har transportert viktige varer til sykehus, butikker og hjem til oss privat under vanskelige forhold.

I januar varslet FedEx-TNT at de i stedet for å belønne de ansatte for deres anstrengelser, planlegger å si opp 6300 av dem i år.

Selskapet har prøvd å rettferdiggjøre nedbemanningen med at FedEx skal integreres med TNTs nettverk, men argumentet holder ikke vann.

Mens FedEx-TNT har skrytt av rekordoverskudd i 2020, behandler de sine ansatte som billige bruk-og-kast varer.

Bli med oss og fortell FedEx-TNT at de skal respektere sine ansatte i stedet for å massakrere dem i sin grådighet: Stopp nedbemanningen øyeblikkelig og gjennomfør en ordentlig prosess med fagforeningene og det Europeiske Samarbeidsutvalget.
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
kreddington@fedex.com, jaap.haasnoot@fedex.com, etfeurope@gmail.com