Fedex-TNT: Állítsa le az elbocsátásokat


Partnerünk az European Transport Workers' Federation és az International Transport Workers' Federation. Az International Transport Workers’ Federation (ITF) demokratikus, a világ vezető közlekedési szervezete. Közel húszmillió közlekedésben dolgozó nőt és férfit képvisel. Az European Transport Workers’ Federation (ETF) Páneurópai szakszervezeti szövetség, amely az Európai Unióból, az Európai Gazdasági Térségből, valamint a közép- és kelet-európai országokból származó közlekedési szakszervezeteket öleli fel. Az ETF 200 közlekedési szakszervezete és 41 európai országból több mint 5 millió közlekedési munkavállalót képvisel..

A FedEx-TNT szállítmányozási és logisztikai munkatársai fáradhatatlanul dolgoztak a COVID-19 világjárvány alatt. Alapvető javakat szállítottak az otthonainkba, kórházainkba és üzleteinkbe, nehéz körülmények között, hogy mozgásban tartsák a világot.

2021 januárjában a FedEx-TNT ahelyett, hogy jutalmazta volna kemény munkájukat és elkötelezettségüket, Európa-szerte értesítette őket, hogy idén 6300 munkavállaló elbocsátás tervezi.

A vállalat ezt a FedEx TNT hálózatba való integrálásának részeként próbálta igazolni, de érveik nem állnak össze.

Míg a FedEx-TNT 2020-ban rekordnyereséggel büszkélkedik, a dolgozóit olcsó, eldobható árucikként kezeli.

Csatlakozz hozzánk, és követeld a FedEx-TNT-től, hogy tartsa tiszteletben a frontvonalbeli dolgozóit ahelyett, hogy a féktelen vállalati kapzsiságukért áldozzák fel őket. A FedEx-TNT azonnal állítsa le az elbocsátásokat, és tartsa tiszteletben a szakszervezetekkel és az Európai Üzemi Tanáccsal lefolytatandó eljárásokat.


Te is segíthetsz! Írd be a neved és az e-mail címed és kattints az „üzenet küldése” gombra a lap alján.

Név:
[kötelezõ]
E-mail cím:
[kötelezõ]
Szakszervezeted/szervezeted:
Országod:
Írd be saját üzeneted ide, vagy küld el a kész üzenetet.


Stop spam!
Enter the number 4764 here:

Thank you


Ha a jövõben kapni szeretnél hasonló figyelemfelhívó üzenetet tõlünk, kérjük, pipáld be itt:

Yes:
No:Az üzenetedet a következõ e-mail címekre továbbítjuk:
kreddington@fedex.com, jaap.haasnoot@fedex.com, etfeurope@gmail.com