Kampanjen er avsluttet.Kanada: Stopp lockouten, få 28.000 skuespillere tilbake på jobb!

I partnerskap med ACTRA og ACTRA Toronto. ACTRA (Alliance of Canadian Cinema, Television and Radio Artists) er den nasjonale fagforeningen for 28.000 profesjonelle utøvere innen engelskspråklige medier i Kanada, inkludert TV, film, radio og digitale medier. Medlemmene er skuespillere, stuntmenn, dansere, sanger og mye annet.


Over 28000 medlemmer av fagforeningen ACTRA - skuespillere og andre utøvere - er målet for den største lockouten i kanadisk historie.

Arbeidsgiveren deres, Institute of Canadian Agencies (ICA), er en paraplyorganisasjon som representerer kanadiske reklamebyråer. Blant kundene er både myndighetene og selskaper som Walmart, Google og MacDonald's. I over 60 år har ACTRA og ICA hatt tariffavtale som dekker radio- og TV-reklame.

I vår kom ICA til lønnsforhandlingene med forslag som ville ha redusert lønna med 60% og fjernet en rekke goder, inkludert pensjon. Dette foreslo de til tross for at utgiftene til lønninger bare utgjør 2% av kostnadene ved å produsere en gjennomsnittlig reklame. Forslaget er et forsøk på å knuse fagforeningen.

Vi ber deg om å støtte ACTRA - hjelp dem til å få slutt på lockouten ved å delta i e-postaksjonen og sende meldingen nedenfor.
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
takeaction@actratoronto.com, megan.hardisty@ddbcanada.com, christopher.andrews@bbdo.ca, daniel.shearer@cossette.com, bryan.kane@fcb.com, neal.owusu@greycanada.com, jill.nykoliation@jptbwa.com, ben.tarr@leoburnett.ca, ryan.timms@mccann.com, brett.mcintosh@publicisna.com, mgauthier@sidlee.com, leanne.mclellan@ca.forsman.co, info@brandfire.com , scott@theica.ca