Iran: Vapauttakaa Mohammed Habibi

In partnership with the Education International, a global union federation of 396 associations and unions in 171 countries and territories, representing some 32.5 million educators and support professionals.

Iranilainen opettaja ja ammattiyhdistysaktiivi Mohammed Habibi tuomittiin kymmeneksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan 4. elokuuta 2018. Iranin islamilaisen vallankumoustuomioistuimen antama tuomio sisältää myös kiellon
sosiaaliseen ja poliittiseen aktiivisuudesta kahdeksi vuodeksi, matkustuskiellon kahdeksi vuodeksi ja 74 ruoskan iskua. Iranilaisen opettajien ammattiliiton Teheranin osaston jäsen, Habibi on yksi monista itsenäisen ammattiyhdistysliikkeen jäsenistä, joita Iranin viranomaiset ovat ahdistelleet laillisen ammattiyhdistystoiminnan vuoksi. Habibi pidätettiin toukokuussa kesken rauhallisen mielenilmauksen ja hän on siitä asti ollut pidätettynä kestämättömän kovissa olosuhteissa. Hänen luonaan vankilassa vierailleet perheenjäsenet ovat raportoineet vakavasta kaltoinkohtelusta. Viranomaiset kieltäytyvät toistuvasti antamasta hänelle tarvittavaa sairauden hoitoa. Tarvitsemme välitöntä tukeasi, jotta Iranin viranomaiset vapauttavat Habibin heti ja ehdoitta!


Sinä voit auttaa! Lisää nimesi ja sähköpostiosoitteesi, klikkaa sen jälkeen 'Lähetä viesti' sivun alaosassa.

Nimi:
[pakollinen]
Sähköpostiosoite:
[pakollinen]
Ammattiliittosi/järjestösi:
Kotimaasi:
Lisää viestisi tähän - tai käytä tätä viestiä.


Jos haluat vastaanottaa viestejä meiltä tulevaisuudessa, ruksaa tämä ruutu:

Stop spam!
Enter the number 3892 here:

Thank you

Viestisi lähetetään seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:
media@rouhani.ir, iran@un.int, secretariat@iranembassy.be, rights@ei-ie.org