Kampanjen er avsluttet.Algerie: Løslat kvinnelige samvittighetsfanger!

I partnerskap med Public Services International, en global fagorganisasjon som som samler mer enn 700 fagforbund med 30 millioner medlemmer i 154 land

Siden masseprotestene mot den omfattende korrupsjonen i Algerie - også kalt HIRak-bevegelsen - og pritestene i forbindelse med presidentvalget i desember, har undertrykkelsen økt kraftig. Ingen blir spart, heller ikke fagforeningsaktivister.

Dalila Touat ble 3. januar dømt til 18 måneder fengsel for opposisjon mot det påtvungne presidentvalget. Siden har hun sultestreiket. Namia Abdelkader, også en lærer, har vært i fengsel siden 2. desember, også for å ha sagt hva hun mener mot urettferdighet og for å ha slåss mot korrupsjon.

Kvinnene i den uavhengige fagorganisasjonen for statsansatte i Algerie - Femmes SNAPAP - krever øyeblikkelig løslatelse av Dalila Touat og Namia Abdelkader. Begge er lærere og samvittighetsfanger.

Støtt dem ved å delta i e-postaksjonen!
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
president@el-mouradia.dz, contact-mdn@mdn.dz, communicationmtess@gmail.com, contact@mjustice.dz, rights@world-psi.org, snapap_snata@yahoo.com, femmesnapap@yahoo.fr