Kampanjen er avsluttet.Rettigheter ikke til salgs! Opphev FSC-sertifiseringen i militærjunta-styrte Myanmar

I partnerskap med BWI (Building and Wood Workers' International), en global fagorganisasjon som samler 361 forbund med 12 millioner medlemmer innen bygning, treindustri og beslektede bransjer i 115 land.

Building and Wood Workers' International (BWI) og LabourStart ber deg innstendig om å bli med oss og kreve at Forest Stewardship Council (FSC) omgjør sin avgjørelse om å opprettholde FSC-sertifiseringssystemer i Myanmar under militærjuntastyret.

Til tross for militærregimets arrestasjoner av over 26 000 dissidenter og de tragiske drapene på rundt 400 fagforeningsmedlemmer, inkludert syv fra Confederation of Trade Unions of Myanmar (CTUM), valgte FSC International Board og dets sekretariat sjokkerende nok å fortsette med sertifisering. Disse avskyelige handlingene mot den uavhengige og demokratiske fagbevegelsen i Myanmar har blitt omfattende dokumentert og bekreftet av ILOs undersøkelseskommisjons rapport. FSCs beslutning om å fortsette sertifiseringen er ikke bare absurd, men også uansvarlig.

Vis solidaritet med arbeiderne og fagforeningene i Myanmar ved å slutte deg til vår oppfordring til FSC om umiddelbart å oppheve sitt sertifiseringssystem i møte med militærjuntaens undertrykkende styre. Arbeidernes rettigheter er ikke til salgs, og det er avgjørende å forene oss i denne viktige appellen for rettferdighet og rettferdig behandling.
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
k.carstensen@fsc.org p.opanga@fsc.org, r.thuo@fsc.org, m.jessel@fsc.org, s.salvador@fsc.org, z.martinez@fsc.org, c.cheng@fsc.org, s.valintine@fsc.org, e.dzus@fsc.org, p.larsson@fsc.org, m.colchester@fsc.org, l.quevedo@fsc.org, j.narakka@fsc.org, m.asante@fsc.org, c.cardenas@fsc.org, i.namikawa@fsc.org, r.thuo@fsc.org, l.fienberg@fsc.org