Iran: Esmail Abdi tilbake i fengsel - løslat han nå!

I partnerskap med Education International, en global fagorganisasjon med 396 medlemsforbund i 171 land, og som representerer 43,5 millioner undervisningsansatte

Fagforeningslederen for lærere i Teheran, Esmail Abdi, ble kastet i fengsel igjen 20. januar. Han hadde blitt midlertidig løslatt 9. januar fra en 6 års fengselsstraff som han begynte å sone i 2016.

Iranske myndigheter nektet å utvide den midlertidige permisjonen til tross for dårlig helse på grunn av elendige forhold i fengselet. Han ble første gang fengslet i 2015 slik at han ble forhindret fra å delta på Education International sin kongress i Canada.

Esmail Abdi angripes fordi han er en fagforeningsaktivist som jobber for lærernes rettigheter og gratis offentlig utdanning. Han ble dømt for å forbrutt seg mot nasjonal sikkerhet i februar 2016 etter å ha arrangert fredelige protester.

Han trenger din støtte. Bli med på e-postkampanjen som krever at iranske myndigheter løslater han permanent.


Du kan hjelpe! Fyll ut navn og e-postadresse. Klikk deretter på 'Send melding' nederst på siden.

Navn:
[nødvendig]
E-postadresse:
[nødvendig]
Din fagforening/organisasjon:
Landet ditt:
Skriv inn meldingen din her - eller bare bruk standardmeldingen.Hvis du vil motta meldinger om nye kampanjer fra oss, kan du merke av i denne boksen:

Stop spam!
Skriv tallet 3702 her:

Takk!

Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
media@rouhani.ir, iran@un.int, mission.iran@ties.itu.int, secretariat@iranembassy.be, rights@ei-ie.org