Kampanjen er avsluttet.XPO: På tide å snakke om hvordan dere oppfører dere

I partnerskap med International Transport Workers Federation, en global føderasjon med 690 medlemsforbund i 153 land, og som representerer over 19,7 millioner arbeidstakere

XPO Logistics er et av verdens største logistikkselskaper. Selskapet er under granskning for sin anti-arbeider og anti-fagforeningspolitikk i Europa og USA.

I oktober 2017 døde Linda Jo Neal, en deres ansatte på et lager i Memphis, på jobb etter at ledelsen hadde nektet henne medisinsk hjelp i 56 minutter. Den seinere tida har en rekke kvinner stått fram med anklager om systematisk kvinnediskriminering, seksuell trakassering og farlige arbeidsforhold.

Selv om selskapet er klar over alle anklagene, nekter det å endre på verken politikk eller praksis. Vi krver at toppsjefen, Bradley Jacobs, og styret møter ITF for å snakke om alle de alvorlige anklagene de ansatte har kommet med.
Meldingen din vil bli sendt til følgende e-postadresser:
xpoworkersunited@gmail.com, Bradley.Jacobs@XPO.com, Malcolm.wilson@xpo.com, amdesalva@gmail.com, mgj@jesselsoncapital.com, Gena.ashe@xpo.com, Meghan.henson@xpo.com